Page content

Hoe lang duurt het voordat alcohol uit je bloed is?

Hoe lang duurt het voordat alcohol uit je bloed is? – Drinken kan heel erg gezellig zijn, maar het kan soms ook erg uit de hand lopen en zelfs niet praktisch zijn, als je bijvoorbeeld de volgende dag al vroeg ergens moet zijn. De afbraak van alcohol kost nou eenmaal tijd en die heb je dan niet altijd.

Afbraak alcohol uit het bloed

Als je alcohol drinkt dan wordt dit in je bloed opgenomen. Hoe meer alcohol je neemt, hoe meer er in je bloed komt en des te groter zullen de effecten zijn. Na een tijd zal het weer uit je bloed verdwijnen en ben je weer helemaal nuchter.  De afbraak van alcohol uit je bloed hangt van meerdere dingen af, zoals je gewicht en de hoeveelheid drank die je op hebt. Onderzoek wijst uit dat het ongeveer 1,5 tot 2 uur duurt voordat één glas wijn of bier uit het bloed is verdwenen.

Zijn er goede anti kater tips?

Dus voordat het uit je bloed is, moet je het er maar mee doen. En dat is natuurlijk niet prettig als je al ergens moet zijn en je hoofd bonkt nog na. Er zijn genoeg anti kater tips en sommigen werken, anderen weer niet. Maar eentje zal zeker goed helpen en dat is het slikken van en zogenaamde katerpil. Het is geen grapje maar waarheid. Door Een katerpil als Premulon tot je te nemen, zal je van die vervelende kater veel minder tot geen last meer van hebben.

afbraak alcohol, katerpil, anti kater tips

Weet in ieder geval dat het dus wel even zal duren voordat de alcohol compleet is afgebroken en uit je bloed zal zijn. Stel je hebt 10 glazen alcohol op. Als je om 22.00 uur bent begonnen met drinken dan zal het ongeveer 15 uur duren voordat de afbraak van alcohol uit het bloed compleet is. Dat houdt dus in dat je de volgende morgen op 9.00 uur nog niet helemaal nuchter bent en je dus nog niet mag autorijden. Denk hier goed aan voordat je gaat drinken.

Hoe lang duurt het voordat alcohol uit je bloed is?
= 1.5 uur per glas.

Laat een bericht achter!

Comment Section

0 reacties op “Hoe lang duurt het voordat alcohol uit je bloed is?

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Klik gerust eens door onze categorieën heen: