Snel nuchter worden: Informatie over alcohol

Snel nuchter worden: Informatie over alcohol - Als je alcohol tot je hebt genomen en je doet dit in grote mate, dan ben je al gauw dronken en krijg je de volgende dag waarschijnlijk last van de alom bekende kater. Sneller nuchter worden is noodzakelijk, want je moet namelijk gewoon aan het werk. Dar heb je dan een goed anti kater middel voor nodig.

Meer weten over alcohol

Sneller nuchter worden is natuurlijk geweldig, maar je moet ook meer over alcohol weten, voordat je het op een “zuipen gaat zetten”. Overmatig gebruik van alcohol is namelijk schadelijk voor de hersenen. Je hersenen ontwikkelen zich tot je 24 jaar bent en soms zelfs tot je 30 bent. Tijdens de puberteit neemt het aantal verbindingen die in de hersenen worden gemaakt alleen maar toe. Door dus teveel te drinken  worden belangrijke ontwikkelingen in de hersenen, zoals het leren van zelfbeheersing, verantwoordelijkheid, redenering en leren plannen aangetast en niet goed ontwikkeld. Het is ook niet iets wat zich kan herstellen, dus denk er goed over na voordat je op jonge leeftijd flink gaat drinken, het kan schadelijke gevolgen hebben.

Toch veel gedronken, wat nu?

Als je het dan toch hebt gedaan, dan wil je sneller nuchter worden, dat is logisch. Een goed anti kater middel om te gebruiken is het middel Premulon Dit neem je tijdens of na het drinken tot je, waardoor de alcohol vele malen sneller uit je lijf zal verdwijnen en jij straks gewoon lekker fris op het werk kunt verschijnen.

Denk er wel goed over na wat alcohol met je hersenen kan doen, om van het lichaam nog maar te zwijgen. Een drankje op zijn tijd kan  geen kwaad, maar om ieder weekend steevast dronken te worden, dat is natuurlijk niet gezond en daar kan je sneller dan je denkt last van ondervinden.

sneller nuchter worden, anti kater middel
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down