Page content

article content

Anti-katertips om nieuwjaarsdag goed door te komen

De beste Anti-Katertips na een wilde oudejaarsavond

We kunnen allemaal weleens genieten van een avondje wat drinken met vrienden of familie, al helemaal op oudejaarsnacht waar de champagne rijkelijk vloeit. Maar de volgende ochtend wakker worden met een enorme kater is natuurlijk iets minder leuk. Gelukkig zijn er wel vele anti-katertips om van de kater af te komen en zijn er zelfs manieren om sneller te ontnuchteren. Lees je mee?

Drink gemberthee

Wanneer je misselijk bent van de kater, wat nog weleens voor wil komen, dan is het drinken van gemberthee een goede oplossing. Dit werkt overigens ook als je nog nuchter moet worden van de alcohol. Gemberthee zal bovendien de bloedsuikerspiegel snel herstellen waardoor jij je beter voelt en de misselijkheid snel zal verdwijnen.

anti kater pil, pil tegen een kater, hangoverpil

Anti-katerpil: gaat een kater tegen

Neem een anti kater pil

Een anti kater pil kun je nemen wanneer je al een kater hebt en hiervan af wilt komen maar het werkt ook prima wanneer je sneller wilt ontnuchteren. Deze pillen bevatten namelijk een stofje genaamd asparagine. Asparagine helpt de lever bij het afbreken van alcohol waardoor je dus sneller nuchter kan worden van alcohol maar het ook de alcohol afbreekt die nog over is wanneer je een kater hebt. Bovendien spoelt het jouw bloed schoon waardoor de afvalstoffen sneller het lichaam uit zijn. Je kunt de anti kater pil dus nemen wanneer je de volgende ochtend wakker wordt, maar als je slim bent neem je hem voor je gaat stappen.

Milde beweging

Ik zou je niet aanraden om jezelf helemaal kapot te werken in de sportschool, het is namelijk een fabeltje dat je de kater eruit kunt zweten, je lichaam moet wel kunnen herstellen. Maar wandelen of een rustig rondje fietsen kan je zeker ten goede komen. Jouw bloedcirculatie komt natuurlijk op gang waardoor afvalstoffen sneller het lichaam uit zijn en je voelt je over het algemeen een stuk energieker wanneer je gesport hebt.

Neem vitamine C met veel water

Vitamine C en water zijn twee dingen die je veel opgebruikt wanneer de alcohol afgebroken wordt, en dit kom je dus tekort wanneer je wakker wordt met een kater. Dit kun je aanvullen om bijvoorbeeld van de hoofdpijn af te komen, die door uitdroging wordt veroorzaakt. Vul dit dus aan door een vitamine C-pil te nemen en hierbij veel water te drinken. Wanneer je dit doet zal jij je direct een stuk beter voelen, gegarandeerd.

Wanneer je al deze anti-katertips volgt om sneller te ontnuchteren of om de volgende dag van jouw kater af te komen dan komt het zeker goed en ben ik ervan verzekerd dat jij de dag aankunt en jij je gewoon goed zult voelen. Op deze manier hoef je geen enkele dag te laten verpesten door een kater en kun je zelfs wanneer je iets teveel hebt gedronken nog gewoon doen wat je wilt.

Laat een bericht achter!

Comment Section

0 reacties op “Anti-katertips om nieuwjaarsdag goed door te komen

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Klik gerust eens door onze categorie├źn heen: