Page content

De 5 beste anti kater middelen

 

Een droge mond en hoofdpijn als je wakker wordt en als je pech hebt ben je ook nog misselijk: je hebt een kater. Het is niet fijn om een kater te hebben, helemaal niet als je echt veel te veel gedronken hebt. Daarom mag je blij zijn dat wij hieronder niet 1 anti kater middel maar een top 5 voor je hebben samengesteld, zodat je daar je voordeel mee kunt doen. 

Asperges

Asperges lijken niet direct anti kater te schreeuwen maar ze zijn het beste natuurlijke middel tegen een kater. Er zitten bepaalde stoffen in die ervoor zorgen dat de alcohol in je lichaam wordt afgebroken, waardoor de kater veel minder zal zijn. Je moet er wel veel eten wil je dat het goed werkt. Het beste is het gebruiken van een extract van asperges.

Sinaasappelsap helpen ook

Nog een goed anti kater middel is de sinaasappel, of liever sinaasappelsap. Het verse sap van vruchten is überhaupt goed voor je als je te diep in het glaasje hebt gekeken. Vitamine C, wat in het sinaasappelsap te vinden is, is een grote vijand van jouw kater.

Ei met bacon

Je herkent het vast wel dat je zin in ei met bacon krijgt op die zondag na het stappen. Geef hier maar gewoon aan toe, want het is wederom een perfect anti kater middel. Bacon zorgt ervoor dat de hersenen herstellen van het teveel drinken de avond ervoor en eieren bevatten cysteïne, wat weer aldehyde afbreekt, een stof die wordt aangemaakt als je teveel drinkt. Een gouden duo dus voor de anti kater.

Cafeïne

Een lekkere bak koffie tegen een kater werkt prima. Je wordt er ook zo lekker wakker van en als je daarnaast ook lekker wat water drinkt, dan zal de alcohol veel sneller uit je lichaam verdwijnen.

Gebruik Premulon

Premulon is niet iets wat ergens in zit, maar is een anti kater pil die je met water inneemt voor of als je aan het drinken bent of aan het drinken bent geweest en dan ook opdrinkt. De pil helpt de lever en zorgt dat de alcohol veel sneller uit je lichaam zal verdwijnen.

Met deze top 5 kom jij vast en zeker over je kater heen. Zorg er in ieder geval voor dat je er veel plezier aan blijft beleven en het niet standaard met een kater wakker worden is, want dan ga je uiteraard de verkeerde kant op.

 Steekwoorden: anti kater, anti kater middel

 

Laat een bericht achter!

Comment Section

0 reacties op “De 5 beste anti kater middelen

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Klik gerust eens door onze categorieën heen: