Page content

Anti kater tips: zo voorkom je een kater

Anti kater tips: zo voorkom je een kater. Wat is een kater eigenlijk?  Heb je bijvoorbeeld hoofdpijn en ben je misselijk nadat je de afgelopen nacht behoorlijk veel alcohol gedronken hebt? Dan heb je dus last van een kater. Bij een kater voel  je je slap. Moe en misselijk en kan het zo zijn dat je moet overgeven en hoofdpijn hebt. Om te weten wat een kater is, moet je de oorzaken weten. Het kan ontstaan door vochtverlies tijdens het drinken, het ontstaan van de giftige stof acetaldehyde , door irritatie van het maagslijmvlies, de werking van andere soorten alcohol. De zogenaamde foezelalcoholen maar ook doordat je moe of down bent.

Tips tegen een kater

Om een kater te voorkomen of om een kater in zijn geheel wel te laten gaan. Moet je dus een anti kater methode gaan gebruiken. Zo is er voor iedereen wel een anti kater middel dat werkt.

Eieren als anti kater middel

Er zijn veel mensen die er iets aan hebben als ze vet eten. Eieren, als het even kan met spek, zijn een goed middel tegen de kater, daarbij is het ook nog eens erg lekker, dus waarom niet?

Eten voordat je gaat drinken

Vooral het nemen van vettig eten voordat je gaat drinken, zorgt ervoor dat je veel minder snel last van een kater zult krijgen. Zorg dus voor een goede bodem, zoals men dat wel noemt, zodat je de alcohol beter kunt verwerken.

Blijf hydrateren, dus drink water

Je drinkt alcohol en dan denk je misschien dat je zo het vochtpijl goed hoog houdt. De alcohol zorgt juist voor uitdroging. Daarom s het belangrijk om als anti kater middel goed water te blijven drinken, gewoon af en toe ene glaasje tussendoor, zodat het allemaal op pijl blijft.

Op deze manier zal alles dus een stuk gemakkelijker verlopen na het drinken en sta je naar alle waarschijnlijkheid een stuk lekkerder op. Een kater voorkomen is lastig. Je zou er natuurlijk ook nog voort kunnen kiezen om een stuk gematigder te drinken, zodat een kater haast zeker niet eens aan de orde zal zijn.

U zocht mogelijk naar: “wat is een kater, anti kater, anti kater middel

Laat een bericht achter!

Comment Section

0 reacties op “Anti kater tips: zo voorkom je een kater

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Klik gerust eens door onze categorieën heen: