Page content

article content

Helder worden na alcohol

Er zijn momenten in het leven dat je helder moet zijn, en dat is nogal moeilijk wanneer je net enkele glazen alcohol ophebt. Na die glazen alcohol ben je allesbehalve helder en wellicht ook wel een beetje aangeschoten. Oftewel, je hebt anti kater tips nodig en tips voor het snel nuchter worden na alcohol. Gelukkig voor jou hebben wij hier tips voor, lees dus goed mee en onthoud deze voor de volgende keer dat je helder moet zijn na alcohol.

snel nuchter worden na alcohol

Snel nuchter worden na alcohol consumptie

Probeer over te geven

Dit is niet de meest smakelijke tip, maar wel de tip die het snelst werkt. Wanneer je echt teveel hebt gedronken en snel helder moet worden dan kan dit de beste tip zijn. Wanneer je fysiek niet eens meer overeind kan blijven is het misschien slim om deze tip toe te passen. Vergeet niet om hierna je mond goed te spoelen jezelf wellicht even op te frissen.

Drink een paar glazen water

Van water wordt je niet persé sneller nuchter, maar je voelt je er wel een stuk helderder door, vooral wanneer je ze tussen de glazen alcohol door drinkt. Ook zal het drinken van water helpen met de hoofdpijn die alcohol je kan bezorgen door je uit te drogen. Water drinken is hiermee een van de beste anti kater tips.

Een anti kater pil kopen

Nog iets wat je zowel helpt met snel nuchter worden na alcohol en een van de goede anti kater tips is, is het innemen van een anti kater pil. Deze pil bevat asparagine, een stofje wat het alcoholafbraakproces versnelt en het bloed zuivert. Asparagine komt origineel veel voor in asperges, vandaar ook de door. Door deze pil in te nemen wordt alcohol sneller afgebroken en zal je dus sneller nuchter worden en dus ook snel weer helder wordt na het drinken van alcohol.

Anti kater pil kopen, snel ontnuchteren na alcohol

Anti kater pil Premulon om sneller nuchter te worden

Neem een koude douche

Een koude douche geeft je lichaam een echte opkikker, maar op biologisch gebied wordt de alcohol er niet sneller door afgebroken. Toch zal jij je door een koude douche een stuk helderder en alerter voelen, en laat dat nou precies zijn wat we willen bereiken. Je bent meteen wakker en helder nadat je even onder het koude water hebt gestaan. Doe dit alleen niet wanneer je hebt overgegeven, dan is je lichaamstemperatuur al lager dan normaal en kan je lichaam een koude douche niet gebruiken.

Gebruik deze tips de volgende keer dat je helder moet worden nadat je alcohol hebt gedronken, je kunt een tip gebruiken maar je kunt er ook zeker meer tegelijk gebruiken. Let wel op dat geen van deze tips je direct helemaal nuchter kunnen maken, dat is onmogelijk. En wanneer je echt teveel hebt gedronken is het waarschijnlijk slim om datgene waar je helder voor moet zijn af te zeggen en je roes eruit te slapen, anders kan jij jezelf nog weleens voor schut zetten.

Laat een bericht achter!

Comment Section

0 reacties op “Helder worden na alcohol

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Klik gerust eens door onze categorieën heen: