Page content

article content

Een kater: zo los je het op

Wat is een kater eigenlijk?

Het is het resultaat van een hele avond en/of nacht doorhalen in het café met vrienden, genietend van bier of andere alcoholische versnaperingen. Je bent over een bepaalde grens gegaan en het resultaat is een kater.  Wat een kater is kan je eigenlijk uitleggen door de symptomen van de kater te vertellen. Een aantal van deze symptomen zijn als volgt:

  • Hoofdpijn
  • Alles draait
  • Misselijkheid
  • Last van de maag
  • Willen overgeven

En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Gelukkig is er een oplossing om de symptomen van de kater in zijn geheel achterwege te laten. Dat houdt dus in dat je niet eens meer last van een kater zult krijgen, maar dat je dei gewoon overslaat. En dat alles is gewoon mogelijk door een simpele anti alcohol pil in water op te lossen en dit op te drinken.

Premulon, dé anti alcohol pil

Premulon brengt deze handige pil. Je neemt hem eenvoudigweg met water in, net als met een paracetamol of iets dergelijks. Dit doe je voordat je alcohol aan het nuttigen bent en anders tijdens of daarna, zodat je de volgende dag nergens meer last van zult hebben. De samenstelling van de pil zorgt er namelijk voor dat de alcohol vele malen sneller wordt afgebroken, waardoor je de volgende morgen absoluut nuchter op zult staan en de dag op een vrolijke noot kunt beginnen.

Premulon maakt het nu mogelijk om gewoon te kunnen drinken , zonder dat je een kater krijgt. Dat is natuurlijk geen reden om iedere keer heel veel alcohol te gebruiken, maar dat is wel een reden om nog even ‘’en biertje extra te nemen, voor je naar huis gaat om heerlijk te gaan slapen en om de volgende dag zonder symptomen van een kater op te staan.

Laat een bericht achter!

Comment Section

0 reacties op “Een kater: zo los je het op

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Klik gerust eens door onze categorieën heen: