Anti kater tips voor Studenten

De anti kater tips voor studenten - snel nuchter worden, dat is iets waar studenten alles voor over hebben. Na een avondje te diep in het glaasje te hebben gekeken, zijn ze wel toe aan een anti kater middel om zo snel mogelijk van die koppijn af te komen en om zo weer te kunnen studeren. Aan 1 anti kater tip heb je als student dus duidelijk niet genoeg, omdat het niet voor iedereen hetzelfde werkt. Daarom hieronder 7 anti kater tips voor studenten.

Tip 1: Neem een eetlepel suiker voor het slapen

Misschien niet een erg bekende anti kater tip, maar volgens velen wel een erg goed werkende. Neem een eetlepel suiker voor het slapen. Sowieso zorgt dit er al voor dat je de volgende ochtend minder last van een kater zult hebben, maar ook zal het de hersenschade bij het drinken beperken. Alcohol geeft he lichaam geen stimulans om energie aan te maken, waardoor je weinig energie hebt als je slaapt. De suiker zal dit weer in balans brengen.

 anti kater tips voor studenten

Tip 2 : Water drinken tijdens het alcoholgebruik

Snel nuchter worden lukt al gauw door geen hoofdpijn te hebben. Deze hoofdpijn komt door uitdroging die alcohol veroorzaakt. Als je water drinkt tussen het alcohol consumeren door, dan zal het water het gemis aan vocht aanvullen. Perfect zou het zijn om na ieder glas alcohol wat water te nemen. De volgende ochtend zal je geen last van uitdroging hebben en zal je dus ook weer snel nuchter worden, sneller dan wanneer je geen water tot je neemt in ieder geval.

Handige zoekwoorden: ''anti kater middel, anti kater tip, snel nuchter worden''

Tip 3: Sex voor het slapen


Een goed anti kater middel is sex hebben voordat je gaat slapen. Het is al vaker bewezen dat sex voor een diepere slaap zorgt en slaap heb je nodig om goed over je kater heen te kunnen komen. Zorg in ieder geval dat je niet urenlang aan het vrijen bent, want dan heb je nog niet genoeg slaap en zal deze anti kater tip nutteloos zijn.

Nog meer tips tegen een kater zijn:
  • Water drinken voor je gaat slapen
  • Zo lang mogelijk slapen
  • Verspreid het drinken over de avond
  • Drink bier na het wakker worden

 

Anti kater tips voor Studenten

Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down