De 5 beste remedies tegen een kater

De 5 beste remedies tegen een kater - Om een kater te verhelpen kan je natuurlijk gewoon niet drinken, maar dat zou niet nodig hoeven zijn. Je kunt ook gewoon lekker gaan stappen en een drankje nuttigen, zonder dat je in de problemen komt in de vorm van een kater. Het is mogelijk om sneller nuchter te worden, maar dan moet je wel de juiste stappen ondernemen. Daarom hebben wij de 5 beste remedies tegen een kater voor je op een rijtje gezet.

Drink water tijdens het alcohol nuttigen

Doordat je ook water drinkt tijdens het nemen van een biertje of andere drank, zorg je ervoor dat je hersenen goed gehydrateerd blijven. Hierdoor zorg je ervoor dat je de volgende dag minder last van een kater zult hebben.

Een glas water drinken met een paracetamol voor het slapen gaan


Ook kan je goed een glas water met een paracetamol nemen, voordat je gaat slapen. Je zorgt voor voldoende hydratering en daarbij is het ook nog eens zo dat de paracetamol door de nacht heen zijn werk goed kan doen, zodat je met een mindere hoofdpijn op zult staan of zelfs de kater verhelpen kunt.

Eet zacht gekookte eieren


Veel mensen zweren hierbij. Het eten van de zacht gekookte eieren doet wonderen voor hen. Het schijnt dat door het eten van iets vettigs de kater verdwijnt. Bij anderen werkt het totaal niet, dus het is eigenlijk iets wat je gewoon zelf uit moet proberen om te zien of je er iets aan hebt.

Steekwoorden: ''kater verhelpen, sneller nuchter worden''

Gebruik Premulon

Dat is een pil waar je niet alleen snel nuchter van wordt, maar die ook de kater aanzienlijk zal verminderen. Deze pil neem je met water in, voor, tijdens of na je alcohol gaat drinken. Doordat je dit doet, zal de alcohol sneller uit je bloed verdwijnen en hierdoor is een kater de volgende ochtend mogelijk niet eens meer aan de orde.
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down