Over Premulon 

Ani- kater en Ontnuchteringspil in één

Wat er vooraf ging voordat Premulon gelanceerd werd

Wanneer je een uniek product op de markt wilt zetten dan komt daar nogal wat bij kijken. Premulon is ontstaan na veel overleg, uitgaan en gesprekken met vrienden. We vroegen ons vaak af "wat nou als er een pil bestaat die een kater voorkomt of een pil waar je sneller nuchter van wordt" Meestal werd er dan gezegd van "Jah, maar dat kan toch helemaal niet". En dat gingen we uitzoeken. Na veel gesprekken met de mensen uit verschillende labaratorias, is deze formule er als winnaar uitgekomen. Wij zijn dan ook apatrots om dit op de markt te mogen en kunnen zetten. Wij hopen dat Premulon voor jou uitkomst biedt en voortaan een kater voorkomt. Mocht je het nou willen gebruiken na een zakenlunch of vrijdagmiddelborrel om sneller nuchter te worden. Dan kan dat ook zeker. Premulon zorgt er namelijk voor dat je 2-3 keer sneller nuchter wordt dan wanneer je Premulon niet zou gebruiken. 

Tijdelijke cashbackactie!

Wil jij ons een handje helpen? Wij hebben een cashbackactie bedacht waarbij je 5 euro terugkrijgt door een review / ervaring achter te laten. Meer informatie hierover vind je bij je bestelling. 

Juli 2016 - samenstelling formule

Vorig jaar zomer zijn we begonnen met de samenstelling van de formule. Wat werkt wel en wat werkt niet. Na veel gestest te hebben en de voor en nadelen van verschillende formules te hebben besproken en uitgetest, zijn we voor deze unieke samenstelling gegaan. Premulon bestaat voor het overgrote deel uit Asparagine. Dit is een natuurlijke stof/ingrediënt die je ook in Asperges terugvindt. Daarnaast zit er ook vitamine C in, dat is nodig zodat de asparagine ook daadwerkelijk door het lichaam opgenomen wordt.

November 2016 - Design / Naam 

Wat wordt de naam van ons product? Ik heb destijds drie brainstorm avonden georganiseerd waarbij we op de meest gekke combinaties kwamen. Uiteindelijk zijn we voor de naam Premulon gegaan. Daarna kwam de volgende taak; welk design brengt de boodschap het beste over, en past goed bij de functie van het voedingssupplement. Voorafgaand werd ons gevraagd welke kleuren we geschikt vonden. We kwamen al gauw op de combiantie paars, grijs en zilver. We hebben destijds overigens heel wat opzetjes afgekeurd omdat de boodschap niet goed overkwam.

Januari 2017 - Producten fabriceren en levering

Eindelijk werd Premulon geproduceerd en kregen we te horen dat deze eind januari / begin februari klaar zouden zijn. Wij super blij, maar aan de andere kant moesten we wel nog met z'n allen de website op gaan zetten, social media kanalen aanmaken en noem maar op. 

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Werkt snel en goed!

Leuk om eens uit te proberen en daarnaast werkt het! Ik had de volgende ochtend geen kater en mijn vriend ook niet! 

Sanne Bakker


Leuke verpakking, werkt goed

Al een tijdje opzoek naar een goede anti- katerpil, deze voldoet zeker aan de verwachtingen!

Frank

Handig na zakenlunch

Ik drink nog wel eens een wijntje tijdens een lunch met zakenpartners, premulon helpt mij om sneller nuchter te worden zodat ik niet moe word of mijn concentratie verlies.

Jorg

arrow_drop_up arrow_drop_down