Page content

article content

Snel ontnuchteren van alcohol

Hoe kan ik snel nuchter worden?

Wanneer je net te diep in het glaasje gekeken hebt, en je wil graag snel ontnuchteren, dan zijn daar zeker een aantal manieren voor. Je kent de meest gebruikelijke vast wel?

– Stevig en vet eten
– Na ieder glaasje alcohol een glas water
– Koffie drinken
– Koud douchen
– Goede nachtrust

Echter heb je niet zo heel veel aan bovenstaande oplossingen. Ze werken namelijk niet en je breekt de alcohol al helemaal niet sneller af. Wel kun je je helderder gaan voelen door bovenstaande tips. Maar echt snel nuchter word je er niet van.

Hoe breekt je lichaam alcohol af?

Wanneer je alcohol nuttigt, dan moet je lichaam heel hard werken om dit af te breken. Normaal gesproken duurt het anderhalf uur voordat de alcohol weer uit je bloed is. Let wel: we praten hier over standaard glazen. Alcohol wordt in een aantal stappen afgebroken, namelijk:

1) Lever breekt alcohol of tot aceetaldehyde, dit is een giftige stof dat de organen aantast en is ook de grootste veroorzaker van de kater.
2) Vervolgens breekt de lever de giftige stof aceetaldehyde af tot azijnzuur.
3) Daarna wordt de azijnzuur afgebroken tot water en kooldioxide. Water en kooldioxide worden vervolgens via urine en uitademen uitgescheiden.

Snel ontnuchteren van alcohol

Grafiek 1.1: Snel ontnuchteren van alcohol

Wat werkt dan wel?

Een ontnuchteringspil biedt in deze uitkomst. Premulon zorgt ervoor dat je 2-3 keer sneller nuchter wordt. Dat is natuurlijk nogal wat wanneer je er vanuit gaat dat ieder glaasje alcohol 1.5 uur duurt voordat deze uit je bloed verdwenen is.

Wat doet Premulon precies?

Premulon ondersteunt de lever en helpt deze een handje in tijden van nood. Het is de bedoeling dat je vooraf of na het drinken van alcohol de capsules tot je neemt. Premulon is voorzien van een hoge dosis asparagine in combinatie met vitamine C en nog wat andere ondersteunende bestandsdelen. Met Premulon kun je dus wel Snel ontnuchteren!

Laat een bericht achter!

Comment Section

0 reacties op “Snel ontnuchteren van alcohol

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Klik gerust eens door onze categorieën heen: