Page content

article content

Sneller nuchter worden na alcohol drinken

 

Snel nuchter worden na alcohol drinken is de wens van iedereen die ooit eens last van een kater heeft gehad.  Je kater verhelpen kan door middel van een aantal praktische anti kater tips waar je veel aan kunt hebben. Wij hebben er hier dan ook een paar voor je op een rijtje gezet.

Anti kater tips  om sneller nuchter te worden

Zorg voor voldoende water in je systeem

Door voldoende water te drinken, droog je niet uit. De alcohol heeft namelijk de vervelende eigenschap om het vocht uit onder andere je hersenen te halen, waardoor je dus ook bij een kater veel last van hoofdpijn hebt.  Doe dit tussen het gebruiken van alcohol door, of voordat je naar bed gaat.

Neem iets te eten voordat je gaat slapen

Voordat je naar bed gaat is het goed om iets te eten, om zo de kater te verhelpen. Word je de volgende morgen met een lege maag wakker, dan voel je je alleen maar vervelender. Daarbij wordt je een beetje meer nuchter met wat eten in je lijf en kan je sneller nuchter worden.

Neem een koude douche

Sneller nuchter worden kan je ook doen door een koude douche te nemen. Het hele lichaam krijgt een schok en je bent meteen weer helemaal wakker.  Misschien heb je nog wel hoofdpijn en dergelijke, maar dat nare gevoel van niet wakker kunnen worden en er niet helemaal meer bij zijn, dat ben je door de koude douche wel kwijt.

Kater verhelpen door Premulon

Premulon is een anti kater middel in de vorm van een pil. Deze neem je in met water. Tijdens het drinken van alcohol of erna maar het liefst ervoor, neem je een glas met dit geweldige middel om sneller nuchter te worden en zo zal de alcohol vele malen sneller uit je bloed gaan, waar het normaal vele uren zal duren, naar gelang hoeveel je hebt gedronken uiteraard.  Een middel dat echt bewezen heeft goed zijn werk te doen en dus een absolute aanrader.

Laat een bericht achter!

Comment Section

0 reacties op “Sneller nuchter worden na alcohol drinken

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Klik gerust eens door onze categorieën heen: