Page content

article content

Sneller nuchter worden tips die echt werken

Is er een perfect werkend middel tegen een kater? Een goede manier waarop sneller nuchter worden ook daadwerkelijk een feit zal zijn? Ja, dat middel tegen een kater is er wel degelijk, maar voordat we het daarover gaan hebben, willen we je eerst een aantal andere sneller nuchter worden tips meegeven, waar je misschien ook wel iets aan hebt.

Neem een koude douche

Je bent wakker en nog niet helemaal nuchter en je wilt toch snel weer bij de les zijn? Stap dan gewoon even snel onder een ijskoude douche. Het schokeffect wat hierdoor ontstaat maakt je in één klap heel alert en je bent een heel stuk sneller nuchter geworden, maar een echt goed middel tegen de kater is het niet.

Sneller nuchter worden door stevig ontbijt

Neem een stevig ontbijt om zo sneller nuchter te worden. Je lichaam heeft die voeding hard nodig om zich zo goed te kunnen herstellen. Neem een goed hartig ontbijt, voeg daar de nodige vetten aan toe en voor je het weet ben je er weer helemaal bij.

Maar wat was nou dat perfecte werkende middel tegen de kater?

We zijn het natuurlijk niet vergeten. Het is een pil genaamd Premulon. Deze pil neem je in met een glas water waarna de alcohol vele malen sneller uit je lichaam verdwijnen omdat Premulon de lever daarmee helpt. Het is echt dé ideale oplossing voor een kater en ja, ook hier wordt je veel sneller nuchter van.

Laat een bericht achter!

Comment Section

0 reacties op “Sneller nuchter worden tips die echt werken

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Klik gerust eens door onze categorieën heen: