Page content

Snel nuchter worden: 5 werkende tips

Snel nuchter worden: 5 werkende tips –  Als je veel hebt gedronken dan wil je ook weer snel nuchter worden. Want niemand zit op die ellendige kater te wachten natuurlijk. Maar wat is er te doen tegen een kater? Wij hebben een vijftal handige  en werkende tips voor je gevonden die je snel nuchter laten worden.

Tip 1: Drink een halve liter water voor je gaat slapen

Doordat je dit water tot je neemt, zorg je ervoor dat de alcohol die nog door je lijf aan het gieren is,  je niet uit zal drogen. Dit vocht zal op worden genomen en op die manier sta je de volgende ochtend gewoon nuchter op. Een klein glaasje water kan ook, maar je wilt toch zeker zijn dat het werkt.

Tip 2: Probeer over te geven

Toegegeven, niet de meest smakelijke tip, maar het werkt wel. Door over te geven zal de alcohol het snelst uit je lichaam verdwijnen. Maar, dit is vooral goed om te doen als je fysiek niet meer in staat bent om ergens naartoe te gaan. Meteen ook een goede reden om eens naar je alcoholgebruik te kijken.

Tip 3: Eet iets, ook nadat je hebt gedronken

Doordat je alleen maar alcohol hebt genuttigd, krijg je ook een vol gevoel en dus zal je niet zo snel de behoefte hebben om iets te gaan eten. Maar doe dit toch maar, want als je na het drinken iets vettigs gaat eten, zal je je ineens een stuk beter voelen en zal je snel nuchter worden.

Tip 4: Neem een koude douche

Heerlijk, even onder het ijskoude water gaan staan. Door het schrikeffect wat hierdoor tot stand komt, zal je ineens een heel stuk alerter zijn en ben je een stuk sneller nuchter dan je anders zou zijn.

Tip 5: Neem Premulon tijdens het drinken

Als je gaat drinken kan je het beste natuurlijk een aantal Premulon pillen met water innemen  en het liefst voor of tijdens het drinken nuttigen, waardoor de alcohol veel sneller uit je lichaam zal verdwijnen en je dus inderdaad een heel stuk sneller nuchter bent.

Deel dit bericht op Twitter: snel nuchter worden, wat te doen tegen kater en maak kans op een gratis verpakking!

Laat een bericht achter!

Comment Section

6 reacties op “Snel nuchter worden: 5 werkende tips


Door S jansen op 5 oktober 2018

Overgeven werkt alleen dorect nadat je alcohol hebt gedronken, niet als het al in je bloedbaan is opgenomen. Een koude douche werkt maar even, het maakt je (net als koffie) wat alerter niet nuchter, daar en tegen kan het ook.gevaarlijk zijn, als je te dronken bent kan je in shock raken door een te koude douche


Door Versace papi op 15 februari 2019

Fakka


Door S op 23 mei 2020

Last het effe uit werken en Dan long het weer goed


Door Ur local shawty op 16 februari 2021

stel je hebt toets maar je gaat daarvoor vodka drinken, hoe word je snel nuchter? en tot hoeveel uur ongeveer mag je drinken voor die toets tot is uitgewerkt


Door je ma op 24 maart 2021

hahahahahahahahah gwn zuipen en buizen


Door CJ op 21 augustus 2021

Ik ben zo dronken ik wil niet zo misselijk zijn drm zocht ik hoe je weer snel nuchter kon worden. Ik ben zo moe ik wil slapen maar dat gaat niet omdat alles duizelt, herkenbaar?#rotgevoel

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Klik gerust eens door onze categorieën heen: