Page content

article content

Tips voor een betere concentratie na een nachtje doorhalen

Kun jij je ook altijd zo slecht concentreren na een iets te gezellige zakenlunch of drukke ochtend vol hectiek? Hoe lekker is het wel niet om een half uur tot een uur of langer geconcentreerd te werken? We geven je een aantal tips die helpen voor een betere concentratie.

1. Laat je niet afleiden: Zit je veel op de computer tijdens het werk? zorgt dan dat je alle tabs sluit en log vooral niet in op social media. Ook is het aan te raden om je e-mails te laten liggen en je telefoon uit te zetten.

2. Zorg voor een rustige werkomgeving: troepjes, mensen die steeds komen langslopen, de telefoon die continu gaat zijn niet goed voor je focus. Zorg dat je op een stille werkplek zit en zorg ook voor voldoende frisse lucht. Zet bijvoorbeeld even een raampje open of plaats wat planten in je kantoor.

betere concentratie

tips voor een betere concentratie na een nachtje doorhalen

3. Weet wat je moet doen: maak voordat je begint even een schema of lijstje met taken die je graag wilt afronden in de komende paar uur. Zorg dat je je daar alleen op focust en rond het lijstje het liefs af.

4. Gebruik een wekker: stel voor jezelf een bepaalde tijd vast (bijvoorbeeld 30 minuten) wanneer je op een andere taak over wilt stappen en zet vervolgens de wekker. Dit mag ook een online wekker zijn, maar blijf wel het liefst van je telefoon af.

5. Heb geduld en las zo nu en dan een pauze in: krijg je de taak niet binnen je gestelde tijd af? geen paniek! neem even 5 minuten pauze en ga dan weer verder. Zet opnieuw de wekker of stap even over op een andere taak.

6. Zet een muziekje op: wist je dat continu hetzelfde liedje luisteren goed is voor je concentratie? muziek dat steeds op dezelfde toon of van dezelfde zanger(es) is kan ook helpen.

7. Gebruik Premulon anti kater pil: om je kater zoveel mogelijk te voorkomen en om concentratieproblemen de das om te doen. Kun je voor, tijdens of na het drinken van alcohol Premulon innemen.

Laat een bericht achter!

Comment Section

1 reactie op “Tips voor een betere concentratie na een nachtje doorhalen


Door Rik op 20 april 2017

Goede tips! heb altijd last van concentratieproblemen na een avondje doorhalen maar ook gewoon in het dagelijks leven. Heb premulon besteld!

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Klik gerust eens door onze categorieën heen: